Müslümanlara Küstah Sözler

Okunma: 2671
Türkiye 17 Ocak 2016 22:31
Videoyu Aç Müslümanlara Küstah Sözler
A
a

Çek Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Almanya'nın Köln kentinde yeni yıl kutlamalarında yaşanan taciz olayına gönderme yaparak, "Müslümanların Avrupa toplumuna entegre olamayacağını" öne sürdü.

AFP'nin haberine göre; göçmen karşıtı tutumuyla tanınan Çek Cumhurbaşkanı Milos Zeman, "Gettoları olan Batı Avrupa ülkelerinin deneyimi gösteriyor ki Müslüman camianın Avrupa 'ya entegrasyonu imkânsız" dedi.
Bir televizyon söyleşisinde konuşan Zeman, sözlerine şöyle devam etti: "Bırakalım kültürlerini kendi ülkelerinde yaşasınlar ve onları Avrupa 'ya almayalım, aksi takdirde Köln'deki gibi sonuçlanacak."
"GÖÇMEN KARŞITI TUTUMUYLA TANINIYOR"
Vietnam ve Ukraynalıların Çek Cumhuriyeti 'ne entegre olabildiğini belirten Zeman, entegrasyonun birbirine yakın kültürlerde mümkün olabileceğini iddia etti.
Çek Cumhuriyeti'nde doğrudan halkın seçimiyle Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan ilk lider olan Zeman, göçmen karşıtı tutumuyla tanınıyor. 71 yaşındaki solcu siyasetçi, bu ayın başında, göçmen akınının Avrupa 'nın kontrol altına alınması için Müslüman Kardeşler  tarafından planlandığını öne sürmüştü.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat