Dersimspor yenildi Fakat Ezilmedi

Okunma: 4160
Türkiye 26 Ekim 2016 06:20
Videoyu Aç Dersimspor yenildi Fakat Ezilmedi
A
a

Kupanın son şampiyonu Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 3 tur maçında Dersimspor’u 5-1 yendi ve gruplara kaldı. Dersimspor baştan sona centilmence bir oyun sahaya yansıtırken güçlü rakibi karşısında üstünlük sağlayamadı.

Dersimspor’un taraftarı örnek gösterilmeli


Sahadan 5-1 yenik ayrılmasına rağmen en ufak bir taşkınlığa meydan vermeyen, Galatasaray futbolcularını ve yönetimini ayakta alkışlayan, Dersimspor’un onurlu taraftarı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından örnek gösterilmeli. Kadınlı erkekli binlerce taraftarın ayını türbün’de birlikte tezahürat ederek takımını desteklemesi. Taşkınlığa, küfür’e, hakarete ve onursuzluğa pirim vermeden, rakip takımı ve taraftarını ayakta alkışlayan, centilmence bir davranış sergilemiştir. Dersimspor taraftarının bu örnek davranışı Türk Futbol tarihine altın harflerle yazılmalıdır.  
 

Dersimspor istediğini elde etti


Ülkenin dört bir yanından Dersimspor taraftarlarının İstanbul Türk Telekom Arena stadına akın akın gelmesi birçok çevre tarafından kaygı ve kuşkuyla karşılanmış, acabalar peş peşe sıralanarak önlemler üstüne önlemler alınmıştır. Dersimspor Galatasaray ile karşı karşıya geleceği söylendiği günden itibaren Dersimspor ve taraftarlarının açıklamaları kuşkuya yer bırakmayacak netlikteydi. Yapılan açıklamalarda “sonuç ne olursa olsun biz takımımızı yalnız bırakmayacağız olmuştur”. Dersimspor’un yönetimi, taraftarı ve futbolcularının esas hedefi centilmence bir maçın dışına taşmamıştır. Bunun içinde her hangi bir çaba harcamasına gerekte görülmemiştir. Çünkü Dersimspor’un esas özü budur.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun paso lig gerekçesi tepkiyle karşılandı


Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig takımlarından Dersimspor ve Kupanın son şampiyonu Galatasaray karşılaşmasına gelen binlerce taraftara paso lig olmadan bilet alamasın.  Gerekçesi ile bilet satış gişelerini kapatarak bilet satışlarını engellemiştir. Galatasaray taraftarını çileden çıkartan bu uygulama binlerce taraftarı “ yönetim istifa sloganı atmaya zorlamıştır” Dersimspor’un stat dışında kalan taraftarı sesiz sedasız Türk Telekom Arena stadını buruk bir şekilde terk etmek zorunda kalmıştır.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat