Gazikent Ortaokulu Kız Futbol Takımı Yarı Finalde

Okunma: 7781
Türkiye 3 Mart 2022 05:18
Videoyu Aç Gazikent Ortaokulu Kız Futbol Takımı Yarı Finalde
A
a

İstanbul'da devam eden İstanbul şampiyonluğu Kız Futbol Ligi maçları nefes kesmeye devam ediyor. Gazikent Ortaokulu karşılaştığı Eyüpsultan Silahtarağa Ortaokulunu 4 -2 yenerek 2. Grupta namağlup olarak İstanbul Şampiyonluğu yolunda yarı finale yükseldi.

Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Bozkurt’un yetiştirdiği Gazikent Ortaokulu kız futbol takımı rakiplerini farklı skorlarla mağlup etmeye devam ediyor. Gazikent Ortaokulu Kız Futbol Takımı bugün karşılaştığı zorlu rakibi Eyüpsultan Silahtarağa Ortaokulunu 4 – 2 gibi net bir skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.



Maçtan sonra gazetemize konuşan Gazikent Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Bozkurt, “Bugüne kadar oynadığımız tüm maçları kazanarak namağlup olarak yarı finale çıktık. Aslında zor olanı başardık. İlk maçların heyecanını üzerimizden attık. Kendi gücümüzün farkına vardık. Ben kızlarıma inanıyorum. Çok yetenekliler. İstanbul şampiyonu olacak güçteler. Çok büyük bir talihsizlik yaşamasak büyük bir olasılıkla Ortaokullar arasında İstanbul birinciliğini alacağız” dedi. 
 
1000
icon
Sultan-kaleci 7 Mart 2022 08:17

Selam yine ben benim Ayağım kırıldı ve yaklaşık 1 ay yokum umarım kazanırlar ve benim yerime 3. Olurlar bizim takıma güveniyorum bu turnuvalardaki en güzel takim bizim takim sizleri ozlicem~kaleci

0 1 Cevap Yaz
Yaşam Gazetesi 4 Mart 2022 02:09

Öncelikle bugüne kadar oynadığınız ve kazandığınız başarılardan dolayı sizleri kutluyorum. Beden Eğitimi Öğretmeniniz Mehmet Bozkurt’u da böyle güzel bir takım kurduğu için tebrik ediyorum. Futbol bir ekip oyunudur. Bu ekip ne kadar güçlü olursa olsun her maçta aynı performansı göstermesi mümkün değildir. Bir maçta yenilmek kötü olduğunuz anlamına gelmez. Buna gününüzde değilmişsiniz de diyebiliriz. Ben Çok başarılı bir takım olduğunuza inanıyorum. Bundan sonra oynayacağınız maçlarda sizlere başarılar diliyorum. Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haydar Sürgeç

0 0 Cevap Yaz
Sultan 3 Mart 2022 15:33

Öncelikle merhaba ben sultan bu takimin kalecisiyim ve bugunki macimizi maalesef 5-1 kaybettik ama modumuzu dusurmuyoruz 1. Olamadık ama insallah 2. Oluruz.

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat