Gazikent Ortaokulu Kız Futbol Takımı Yarı Finalde

Kategori: Türkiye - Tarih: 3 Mart 2022 05:18
Gazikent Ortaokulu Kız Futbol Takımı Yarı Finalde

İstanbul'da devam eden İstanbul şampiyonluğu Kız Futbol Ligi maçları nefes kesmeye devam ediyor. Gazikent Ortaokulu karşılaştığı Eyüpsultan Silahtarağa Ortaokulunu 4 -2 yenerek 2. Grupta namağlup olarak İstanbul Şampiyonluğu yolunda yarı finale yükseldi.

Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Bozkurt’un yetiştirdiği Gazikent Ortaokulu kız futbol takımı rakiplerini farklı skorlarla mağlup etmeye devam ediyor. Gazikent Ortaokulu Kız Futbol Takımı bugün karşılaştığı zorlu rakibi Eyüpsultan Silahtarağa Ortaokulunu 4 – 2 gibi net bir skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.



Maçtan sonra gazetemize konuşan Gazikent Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Bozkurt, “Bugüne kadar oynadığımız tüm maçları kazanarak namağlup olarak yarı finale çıktık. Aslında zor olanı başardık. İlk maçların heyecanını üzerimizden attık. Kendi gücümüzün farkına vardık. Ben kızlarıma inanıyorum. Çok yetenekliler. İstanbul şampiyonu olacak güçteler. Çok büyük bir talihsizlik yaşamasak büyük bir olasılıkla Ortaokullar arasında İstanbul birinciliğini alacağız” dedi. 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gazikent-ortaokulu-kiz-futbol-takimi-yari-finalde-52402.html