BAŞOĞLU AİLESİ ÖLMÜŞLERİ İÇİN MEVLÜT OKUTTU

Okunma: 1654
Sultangazi 17 Mart 2023 01:32
Videoyu Aç BAŞOĞLU AİLESİ ÖLMÜŞLERİ İÇİN MEVLÜT OKUTTU
A
a

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı ve Sinop Denekleri Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi, Servet Başoğlu ve kardeşleri ölmüşleri için mevlid-i şerif okuttu.

Sultangazi Sinoplular Dernek lokalinde düzenlenen hayır gününde, okutulan mevlid-i şerif ve Yasin de Başoğlu ailesinin ölmüşleri unutulmadı. Daha önce hayatını kaybeden Annesi, Babası ve kardeşleri ve tüm ölmüşleri için okuttuğu Mevlid-i şerifte Sultangazi’de yaşayan çok sayıda Sinoplu vatandaş, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi bir araya geldi.



Hayır, gününde okunan kur’an-ı kerim ve yapılan duaların ardından davetlilere etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.



Servet Başoğlu, mevlid-i şerif programının ardından şunları söyledi. “Sultangazi Sinoplular Derneğinde geleneksel hale dönüştürdüğümüz ve her Perşembe günü okuttuğumuz mevlid-i şerif programının Ramazan ayının başlamasına günler kala Başoğlu ailesi olarak bizler üstlendik. Programa katılan tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ettiğimiz duaların okuttuğumuz Kuran-ı kerimin ölmüşlerimizin ruhlarına ulaşmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat