BAŞOĞLU AİLESİ ÖLMÜŞLERİ İÇİN MEVLÜT OKUTTU

Kategori: Sultangazi - Tarih: 17 Mart 2023 01:32
BAŞOĞLU AİLESİ ÖLMÜŞLERİ İÇİN MEVLÜT OKUTTU

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı ve Sinop Denekleri Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi, Servet Başoğlu ve kardeşleri ölmüşleri için mevlid-i şerif okuttu.

Sultangazi Sinoplular Dernek lokalinde düzenlenen hayır gününde, okutulan mevlid-i şerif ve Yasin de Başoğlu ailesinin ölmüşleri unutulmadı. Daha önce hayatını kaybeden Annesi, Babası ve kardeşleri ve tüm ölmüşleri için okuttuğu Mevlid-i şerifte Sultangazi’de yaşayan çok sayıda Sinoplu vatandaş, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi bir araya geldi.



Hayır, gününde okunan kur’an-ı kerim ve yapılan duaların ardından davetlilere etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.



Servet Başoğlu, mevlid-i şerif programının ardından şunları söyledi. “Sultangazi Sinoplular Derneğinde geleneksel hale dönüştürdüğümüz ve her Perşembe günü okuttuğumuz mevlid-i şerif programının Ramazan ayının başlamasına günler kala Başoğlu ailesi olarak bizler üstlendik. Programa katılan tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ettiğimiz duaların okuttuğumuz Kuran-ı kerimin ölmüşlerimizin ruhlarına ulaşmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.






 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/basoglu-ailesi-olmusleri-icin-mevlut-okuttu-63151.html