TÜRES Olağan Toplantısını Oses’te Gerçekleştirdi

Okunma: 535
Türkiye 21 Nisan 2016 00:33
Videoyu Aç  TÜRES Olağan Toplantısını Oses’te Gerçekleştirdi
A
a

Tüm Restoran, lokanta ve tedarikçiler derneği ( TÜRES ) Yönetim Kurulu toplantısını Oses’te gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Toplantısına İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’da katıldı.

Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Tüm Restoran, lokanta ve tedarikçiler derneği ( TÜRES ) Yönetim Kurulu toplantısına İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) Başkanı İbrahim Çağlar’da katıldı. Tüm Restoran, lokanta ve tedarikçiler derneği ( TÜRES ) Yönetim Kurulu toplantısı Ramazan Bingöl’ün Başkanlığında gerçekleşti.


 
Bingöl, sektörün sorunlarını masaya yatırırken, Yönetim Kurulu Üyelerinin görüşlerini aldı. Biz birlikte büyük aileyiz diyerek söze başlayan Bingöl, atacağımız her adım, girişeceğimiz her yeni eylem birlikteliğimizin gücüne güç katmalı, ticari kazanımlarımızı bir adım daha ileri taşımalıdır. Bu çatı altında bir araya gelmemizin bir nedeni de budur. Bugün Yönetim Kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’a şükranlarımızı sunarken, bizlere sonuna kadar kapılarını açan ve bugünkü toplantımıza ev sahipliği yapan Oses ailesine de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Ev sahibi Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, şunları söyledi. “ Bu ailenin bir ferdi olarak bir arada oluşumuz beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısına ev sahipliği yapmak bir onurdur. Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran İstanbul Ticaret Odası (İTO ) Başkanı İbrahim Çağlar’a sonsuz teşekkür ederken, siz değerli yol arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 
İSİM SOYİSİM                                                    FİRMA ADI
1  Ramazan Bingöl  RAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI
2  Abdullah Korun  HACI ABDULLAH LOKANTASI
3  Haluk Okutur  SİMİT SARAYI
4 Tahsin Öztiryaki  ÖZTİRYAKİLER
5  Necati Göksu  SEYİDOĞLU
6  Abdulkadir Erbalcı  SANPA GIDA
7  Cemal Sarıhan  SARIHAN GUSTO
8  Yaşar Sekizkardeş  MERHABA PASTANELERİ
9  Emre Kocadağ  LOKMA
10 Hanefi Hakan Çataklı VEZİR SOFRASI
11 Levent Avcı  SİİRT ŞEREF BURYAN KEBAP SALONU
12 Ünal Dölek KADIRGALI KÖFTE PİYAZ
13  Sait Uluçay  DANET
14 Ali Bahadır Yeşil  İSTİNYE TAVUKÇUSU
15 Osman Yaşar  OSES ÇİĞKÖFTE
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat