TÜRDEF Genel Başkanlığı Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Okunma: 3073
Sultangazi 9 Aralık 2021 02:23
Videoyu Aç TÜRDEF Genel Başkanlığı Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Yönetimi Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarette konuşan TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Sultangazi'nin gelişimine katkı sunmak amacıyla hazırlanan projelerin hedefine ulaşması için sivil toplum kuruluşları kadar siyasi partilerin desteği de önemli.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve beraberindeki heyet katıldı. TÜRDEF heyetini Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve ilçe yönetimi karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Kandemir TÜRDEF tarafından sürdürülen projeler hakkında bilgi verdi.



Sultangazi’yi Sultangazililer yönetsin, anlayışıyla yola çıkıldığını hatırlatan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, “bu süreçte sivil toplum kuruluşlarına çok ihtiyaç var. Sultangazi’nin geleceğine siyasi partilerden çok siyaset üstü olan sivil toplum kuruluşları, akil insanlar ve kanaat önderleri öncülük etmelidir.  Altan, el birliği içinde hareket edildiği takdirde Sultangazi’nin gelişimine katkı sunacak tüm projelerin kısa sürede hayata geçirilebileceğini dile getirdi”.



TÜRDEF Genel Başkanlığı tarafından hazırlanan ve yürütülen projeleri yakından takip ettiklerini ve destek konusunda daha önce olduğu gibi bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını belirten Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, tüm projelerle ilgili gereklilikleri partinin üst kurullarına taşıyarak hızla hayata geçmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan’a hayırlı olsun temennilerini sunarak ziyareti sonlandırdı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat