Tuncer Gökçe, Sultangazi Spor Kulübünü Ağırladı

Okunma: 632
Türkiye 16 Mart 2016 21:58
Videoyu Aç Tuncer Gökçe, Sultangazi Spor Kulübünü Ağırladı
A
a

Özgüvenler Catering Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gökçe, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden ve Kestelsporla yaptığı zorlu karşılaşmada rakibe üstünlük sağlayarak maçı 1-0 galibiyetle alarak liderlik koltuğuna oturan Sultangazisporu yönetici ve futbolcuları makamında ağırladı. Gökçe, Sultangazisporun elde ettiği başarılardan gurur duyuyoruz dedi.

Kısa bir süre önce İstanbul’dan sonra Bursa da da Özgüvenler Catering fabrikasını açarak adından söz ettiren Tuncer Gökçe, Bursa da oynanan Sultangazispor Kestelspor karşılaşmasını büyük bir heyecanla izledi. Sultangazisporun almış olduğu galibiyet Sultangazi İlçesinde değişik etkinliklerle kutlanırken Gökçe, Sultangazispor kulübünün yönetimi ve futbolcularını kendi iş yerinde ağırladı.


 
Sultangazispor Kulübü Başkanı Osman Cengiz ve yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra takım antrenörlerinin de yer aldığı ziyarette Gökçe, elde edilen başarılardan dolayı kulüp yöneticilerini, antrenörler ve sporcuları tek tek kutlayarak tebrik etti.
 

 
Sultangazispor Kulübü Başkanı Osman Cengiz, Sultangazisporun Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta Mücadele eden A takımının yanı sıra alt yapısında da birçok başarıya imza attıklarını ifade eden Cengiz, Sultangazispor kulübüne verdiği destekten dolayı Gökçe’ye teşekkür etti. Sultangazisporun alt yapısında başarılı sporcuların bulunduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Cengiz, buda bizleri umutlandırıyor” dedi.


 
Tuncer Gökçe, Sultangazispor kulübü yönetici ve futbolcularına çeşitli ikramların ardında, Özgüvenler Catering'i gezdirerek bilgi verdi. Mudanya Devlet Hastanesi projesinin önünde hatıra resmi çektiren Gökçe ve Sultangazisporlular bu anı ölümsüzleştirdi.        







 
 



1000
icon
nezaket ismailova 10 Haziran 2016 01:57

Gurur duyuyorum

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat