İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Eğitim Hamlesi

Okunma: 5832
Sultangazi 22 Haziran 2021 22:51
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Eğitim Hamlesi
A
a

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından hayata geçirilmesi planlanan Eğitim projesinin sonuna gelindi.

İstanbul Şenkayalılar Derneği tarafından eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilmesi planlanan proje ile ilgili Başkan Osman Şeker'in açıklaması şöyle. 



Şeker, " İlk, Orta ve Lise düzeyindeki okulların açığını kapatacak önemli bir projeye ev sahipliği yapacağız. Bu günden itibaren proje kapsamında gerçekleştireceğimiz pilot çalışmalarla öne çıkacak özel eğitim kurumumuz 2021 - 2022 akademik yılında çocuklarımızın derslerindeki, çözüm ortağı olacağız. 



Pandemi, çoğu eğitim kurumunu uzaktan eğitim konusunda hazırlıksız yakaladı ve aktif öğrenme süreci sekteye uğradı. Aslında bu sene yapılan online eğitim değil, “acil zorunlu eğitimdi”. Eğitim kurumlarının ellerinden gelen her türlü imkânı seferber etmelerine karşın, öğrenciler yorgun düştü, öğretmenler çaresiz hissetti, veliler de beklentilerini bulamadı



Tüm bu aksaklık ve eksiklikleri gözönüne alarak İstanbul Şenkayalılar Derneği olarak özel eğitim kurumunu açmaya karar verdik. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak, vatana, millete, ailesine ve devlete yararlı bireyler yetiştirmek için İstanbul Şenkayalılar Derneği olarak kolları sıvadık. Yarınlara umutla bakan gençler yetiştirmek dileğiyle şimdiden herkese başarılar diliyoruz" dedi. 



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat