Gerçekleştirilen taziye ziyaretlerinde merhumlar için Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi, Fatiha Suresi okunarak Allah’tan rahmet dilendi. Acılı ailelere başsağlığı dileklerini ileten Av. Ali Acar, vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve metanet temennisinde bulundu.
Taziyelerin toplumun birlik ve beraberliğini güçlendiren en önemli değerlerden biri olduğunu ifade eden Av. Ali Acar, “Acılar paylaşıldıkça hafifler. Bugün burada kıymetli hemşehrilerimizin acısını paylaşmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek için bulunuyoruz. Rabbim, hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin, mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin. Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.
GERSOY-DER Başkanı Saime Oğuzhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de taziye sahipleriyle yakından ilgilenerek acılarını paylaştı. Samimi ve duygu dolu bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, dayanışma ve vefa duygularının en güzel örneklerinden biri olarak takdir topladı.
Ziyaret sonunda Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet, merhumların ruhlarına bir kez daha dua ederek taziye sahiplerine sabır dileklerini yineledi. Toplumun her kesiminde dayanışma kültürünün yaşatılmasının önemine dikkat çeken heyet, bu tür ziyaretlerin kardeşlik bağlarını daha da güçlendirdiğini ifade etti.