Cumhuriyet Halk Partisi’nde örgütler arası dayanışma ve istişare ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Savaş Aras, İlçe Kadın Kolları Başkanı Simge Güçlü ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Güler, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Dr. Sevgi Düzgün ile bir araya geldi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, parti örgütünün çalışmaları, kadınların ve gençlerin siyasetteki etkin rolü ile sahadaki çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Kadınların ve Gençlerin Gücü Öne Çıktı
Ziyaretin önemli başlıklarından birini kadın ve gençlik örgütlerinin çalışmaları oluşturdu. Kadınların toplumsal yaşamın her alanında daha güçlü şekilde yer almasının yanı sıra gençlerin siyasete katılımının artırılması ve örgüt çalışmalarında daha etkin rol üstlenmesi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Dr. Sevgi Düzgün, ilçe örgütleriyle gerçekleştirilen buluşmaların sahadaki çalışmaları güçlendirdiğini ve örgüt içerisindeki iletişimin önem taşıdığını ifade etti.
Arnavutköy İlçe Başkanı Savaş Aras ise kadın ve gençlik kollarının çalışmalarının parti örgütü açısından büyük önem taşıdığını belirterek, birlik ve dayanışma içerisinde sürdürülen çalışmaların daha geniş kesimlere ulaşmasında önemli bir rol oynadığını dile getirdi.
Birlik ve Dayanışma Mesajı
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
Arnavutköy’den İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığına gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, CHP örgütleri arasındaki iletişim, dayanışma ve ortak çalışma kültürünün güzel örneklerinden biri olarak dikkat çekti.