Yılmaz ve Sulu Ailesinin Mutlu Günü

Okunma: 7641
Sultangazi 16 Mayıs 2022 06:59
Videoyu Aç Yılmaz ve Sulu Ailesinin Mutlu Günü
A
a

Sultangazi ve Erzincan'ın tanınmış ailelerinden Yılmaz ailesinin yakışıklı oğlu Erdem ile Sulu ailesinin dünyalar güzeli kızı Betül hayatlarını birleştirdi. Muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren çifti aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Dostlar Düğün Sarayında kıyılan nikah ve muhteşem bir atmosferde gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren Erdem Yılmaz ve Betül Sulu unutulmaz bir gece yaşadı. Yöresel sanatçıların bir birinden güzel parçaların seslendirdiği törende Yılmaz ve Sulu ailesinin misafirperverliği göz doldururken bin kişiyi aşkın davetlinin katıldığı törende ayrıca çok sayıda çelenk ve tebrik mesajı gönderildi.



Örnek bir ev sahipliği sergilenen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  Düğüne gelen misafirleri kapıda ağırlayan damadın babası ES-ER DENTAL LAB. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz, düğün sonrasında, davetlileri kapıya kadar uğurlayarak misafirperverlik örneği gösterdi. Düğün boyunca bütün masaları gezip, davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen aileler, davetlilerden tam not aldılar.



Gecenin sonunda kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden damadın babası ES-ER DENTAL LAB. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz, şunları söyledi. Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan başta AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’na ve kıymetli Ressam Babası Mahmut Yiğitoğlu’na, tüm akrabalarımız, dostlarımıza, sevdiklerimize, STK Başkanlarına ve yöneticilerine, esnaflarımıza, kamu kurum ve kuruluşların yetkililerine, kanat önderlerimize, siyasilerimize, dernek başkanlarımıza, doktorlarımıza, emniyet güçlerimize ve iş adamlarımıza böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını bizlere ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hepsinden darısı evlatlarının başlarına gelsin inşallah.




















































































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat