Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'dan Hacdan Dönen Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a Ziyaret

Okunma: 6740
Sultangazi 26 Temmuz 2022 17:55
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'dan Hacdan Dönen Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a Ziyaret
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve beraberindeki ilçe başkan yardımcıları hac ibadetini yerine getiren ve kutsal topraklardan Sultangazi'ye dönen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u makamında ziyaret etti.

Başkan Kul, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u yerine getirmiş olduğu hac farizasından dolayı tebrik ederek, haccın Müslümanlar için önemine değindi. Kabul edilmiş bir hac ile dönmenin Müslümanlar için en büyük bayram olduğunu belirten Başkan Kul, Başkan Dursun’un yerine getirdiği hac vazifesi için “Haccı Mebrur” olması temennisinde bulundu.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve İlçe Başkan Yardımcılarına ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hurma ve zemzem ikramında bulundu.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sosyal medya facebook hesabından şu paylaşımda bulundu. “Kutsal topraklarda Hac ibadetini tamamlayıp yurda dönen Sultangazi Belediye başkanımız Sn. Abdurrahman Dursun’u makamında ziyaret ettik. Belediye başkanımızı tebrik eder Haccının mebrur olmasını Rabbimden dilerim” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat