Yeniden Refah Partisi Sultangazi'de STK Temsilcileri Kahvaltıda Buluştu

Okunma: 4654
Sultangazi 25 Nisan 2023 21:13
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi'de STK Temsilcileri Kahvaltıda Buluştu
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Sultangazi'nin en seçkin mekanlarının başında gelen Esenbahçe tesislerinde Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.


Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Milletvekili Adayları, İlçe Başkan Yardımcıları Sultangazi’de ki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltı da bir araya geldi.





Esenbahçe tesislerinde gerçekleşen buluşmada Sultangazi’de etkin olan çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Bir Oy Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a” dedi.


 
Birlik ve beraberlik mesajı verilen kahvaltıda Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı Doğan Aydal, Sivil Toplum Kuruluşlarından destek istedi.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat