Yeniden Refah Partisi Pazar Esnafıyla Buluştu

Okunma: 15039
Sultangazi 7 Mart 2022 21:49
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Pazar Esnafıyla Buluştu
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Gazi Mahallesi’nde kurulan Kapalı Pazar alanında Pazar esnafıyla buluştu. Pazarcı esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşlarla bol bol sohbet eden Kul, vatandaşın dertlerine ortak oldu.

Zaman zaman Pazarcı esnafından alışveriş te yapan Kul, Pazarcı esnafının ve vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Her zaman ve her yerde halkın içerisinde olacaklarını söyleyen Kul, yapılacak ilk seçimde iktidara yürüyeceğiz dedi. Hem Pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği Pazar yerleri halkımızla buluşmamız açısında önemli. “Yeniden Refah Partililer olarak halkımızla buluşmaya devam edeceğiz ”dedi.



Pazar Esnafı Yeniden Refah Partilileri Bağrına Bastı

Yeniden Refah Partilileri gören pazarcı esnafı ve vatandaşlar çok mutlu oldu. Vatandaş  son zamlardan dolayı şikayet ederken, Pazar esnafı vatandaş durumu iyi kavrayamadığı için zamı bizim yaptığımızı sanıyor. Fiyatların artması bize bir şey kazandırmadığı gibi müşteri sayımızda azalma görülüyor” dedi.



Yasin Kul Gördüğü İlgi Karşısında Duygulandı

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, vatandaştan gördüğü ilgiden dolayı duygulandı. Vatandaşın şikayetlerini dinleyen Kul, “ Biraz daha sabırlı olun. Allah’ın izniyle Yeniden Refah İktidarı uzak değil. 94 ruhu ile bütün sorunlar çözülecek. Asık suratlar gülecek, babalar evlatlarının yüzüne tebessümle bakacak, ev hanımları bu akşam ne pişire cem derdinden kurtulacak. Öğrenciler sadece derslerini düşünecek, gençlerimiz yokluk yüzünden evlilik hayallerini ertelemeyecek, yaşlılarımız geçmişe dalıp gitmeyecek” dedi.



İlçe Başkanı Kul Çok Sayıda Vatandaşa Parti Rozeti Taktı

Halkın büyük teveccühüne mahzar olan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Parti rozeti takmak isteyen, partiye üye olmak isteyen çok sayıda vatandaşa parti rozeti taktı. Vatandaştan çok ilgi gören Yeniden Refah Partililerin morali yüksekti. Gazi mahallesinde ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partililer vatandaşa teşekkür etti.
 
 




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat