Yeniden Refah Partisi'nden Çatalzeytinliler Derneği'ne Ziyaret

Okunma: 3309
Sultangazi 13 Haziran 2022 23:39
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi'nden Çatalzeytinliler Derneği'ne Ziyaret
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Merkezi Cebeci Mahallesinde bulunan Çatalzeytinliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Mehmet Ünal ve Yönetimini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Sivil Toplum Kuruluşları ziyareti kapsamında beraberindeki İlçe Başkan Yardımcılarıyla birlikte Cebeci Mahallesinde faaliyet gösteren Çatalzeytin Dernek başkanı ve yönetimini ziyaret etti.



Ziyarette Yeniden Refah Partisi heyeti Dernek Başkanı Mehmet Ünal ile bir araya geldi. Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kul ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ünal ziyarete Sivil Toplum Kuruluşu olarak Pandemi sürecinde ve daha sonra yaşadıkları sorunlardan dolayı siyasi parti temsilcilerinden destek istedi. 



Kul, İlçede yaşanan sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade ederek şunları söyledi. “ Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşların her zaman yanında olacağımızın bilinmesini isteriz. Sizlerin sorununu kendi sorunumuz olarak kabul ediyoruz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat