Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Adayı Mesut Alkan, Resmi Müracaatını Yaptı

Okunma: 8426
Sultangazi 21 Mart 2023 03:01
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Adayı Mesut Alkan, Resmi Müracaatını Yaptı
A
a

Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Alkanlar Kokoreç Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Alkan, aday adaylığı başvurusunu İl Başkanlığı'na sundu.

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Alkanlar Kokoreç Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Alkan, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.
 
Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mesut Alkan, “ Türkiye’deki tüm mazlumların sesi olmak için aday olduğunu belirterek ülkem için cesaretle mücadele edeceğim” dedi. Alkan, “ Türkiye’de yaşayan her kesimin Ankara’daki sesi olmak için kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin, milletimizin de söyleyecek sözü var demek için Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem üyelerin belirleneceği seçimlerde aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyarım. Yeniden Refah Partisi kadrolarıyla çıktığım bu yolda ülkemin huzura, refaha, eğitime, liyakate ulaşacağı güne kadar korkmadan cesaretle mücadele edebileceğimi de sizlere buradan bildirmekten onur ve gurur duyarım. Başta beni destekleyen ailem, beni yalnız bırakmayan gençlerimiz, hemşerilerim hepinize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat