Yeniden Refah Partisi İktidar Yürüyüşünün İlk Adımını Attı

Okunma: 11489
Sultangazi 17 Haziran 2022 01:08
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi İktidar Yürüyüşünün İlk Adımını Attı
A
a

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezin almış olduğu karar gereği Tüm Türkiye'de eş zamanlı başlatılan saha çalışmaları Sultangazi'de yankı buldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu ve Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul önderliğinde yapılan çalışma Gazi Mahallesi Pazar esnafı ve halkla buluşmayla start aldı. Gazi Halkının büyük teveccühü ile gerçekleşen saha çalışmasında kısa bir süre de 58 yeni üye yapıldı.





Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerinde büyük övgü alan Yeniden Refah Partililer iktidar yürüyüşünü perçinledi. Önce İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf ve Sanatkârlar Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden heyet, ikinci olarak Sultangazi Sinoplular Derneğini ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu ve Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yol arkadaşları son olarak Sivaslılar derneğini ziyaret etti. Üç dernekte de büyük ilgi gören Yeniden Refah Partililer gördükleri ilgiden dolayı memnun kaldı.

.


Sultangazi Demokrasi ve şehitler Meydanında Yeniden Refah Partisi Sultangazi Kadın Kolları Tarafında kurulan Üye standını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu partililerine kolaylıklar diledi.





Son olarak Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında saha çalışmasını değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, "Halkın durumu içler acısı. aslında ülkemiz çok zengin ancak ne yazık ki vatandaşımız fakir. Yeniden Refah İktidarında bu halk gerçek özgürlüğe kavuşabilir. Ne demişti Rahmetli liderimiz Necmettin Erbakan önce vereceğiz sonra bulacağız. Allh'ın izniyle bizim iktidarımızda önce vereceğiz sonra bulacağız" dedi. 


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat