Yeniden Refah Partisi Basın Mensupları ve Muhtarlarla İftarda Buluştu

Okunma: 4579
Sultangazi 14 Nisan 2022 00:24
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Basın Mensupları ve Muhtarlarla İftarda Buluştu
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İlçede görev yapan basın mensupları ve muhtarlar için iftar yemeği verdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İlçe Başkan Yardımcıları ile ilçede görev yapan Mahalle Muhtarları ve basın mensupları katıldı.



İftar yemeğinde bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, 19 Aralık 2021 tarihinde Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde Yeniden Refah Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresi sonrası göreve geldiğini hatırlatarak, o tarihten bu yana yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Yasin Kul şöyle konuştu. “ Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Yeniden Refah Partisi çığ gibi büyümeye devam ediyor. 202 Bin 589 Yargıtay’a kayıtlı üye sayımız yetkili kurumlarca teyit edilmiştir. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde beklenenin çok üzerinde (+ 14 Bin 716) artış göstermiştir. Bu veriler televizyon ekranlarında gündeme gelmiştir. Hemen hemen siyasi Partiler arasında en çok üye sayısını artıran partiler arasında ilklerde yer almaktadır. Halkın umudu olan Erbakan’ca mücadele için kolları sıvayan tüm teşkilat mensuplarımızı, dava arkadaşlarımızı yürekten selamlıyorum. İftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran basın mensuplarımıza, Muhtarlarımıza ve değerli dava arkadaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah tutuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin ” dedi.












 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat