Yazar İlkay Kaymak Yeni Eseri ( Yanmadın Gönül ) Kitabını Yasin Kul'a Hediye Etti

Okunma: 10719
Sultangazi 18 Haziran 2022 16:59
Videoyu Aç Yazar İlkay Kaymak Yeni Eseri ( Yanmadın Gönül ) Kitabını Yasin Kul'a Hediye Etti
A
a

Erzurum Nüfusuna kayıtlı, yazar Şair İlkay Kaymak, ziyarette bulunduğu Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'a imzalı kitabını hediye etti.

Erzurumlu genç yazar ve şair İlkay Kaymak, ‘Yanmadın Gönül’ adlı kitabının içeriği hakkında Başkan Yasin Kul’a bilgi verdi. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ise Güzel Erzurum’umuzun genç kalemi İlkay Kaymak, kardeşimiz bizleri ziyarette gelerek kendi yazmış olduğu ‘Yanmadın Gönül’  adlı kitabını hediye etti. Böylesi genç kardeşimizin bu kadar güzel çalışma ortaya koyması beni ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.



Kitabın içeriğinden çok etkilendiğini dile getiren Başkan Kul, ziyaretlerinden dolayı Yazar İlkay Kaymak’a teşekkür ederek; “Ülkemizde ve tüm dünyada maalesef yazarlar ve şairlerin kıymeti öldükten sonra anlaşılıyor. Bu durum siyasiler olarak bizleri çok üzüyor. Biz kendi şairlerimize ve yazarlarımıza sahip çıkarak onların önünü açmayı hedefliyoruz. Öldükten sonra değil hak ettikleri değeri günümüzde verilmesinden yanayız” dedi. 


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat