Yasin Kul'un Hızına Kimse Yetişemiyor

Okunma: 9202
Sultangazi 22 Mayıs 2022 09:56
Videoyu Aç Yasin Kul'un Hızına Kimse Yetişemiyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Hafta sonunu çok yoğun geçirdi. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışma temposunu artıran Yeniden Refah Partisi Sultangaz İlçe Teşkilatı Sultangazi Kent Ormanının girişine üye standı açtı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı’nın Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde 19 Aralık 2021 Pazar günü gerçekleştirdiği olağan kongresinde Başkanlık koltuğuna oturan genç, dinamik çalışkan ilçe başkanı Yasin Kul ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte birçok etkinliğe imza attı. Her saniye her saat yarın seçim olacakmış gibi çalışan Kul, halkın gönlüne girmeyi başardı.



Başkan Yasin Kul, istisnasız her gün 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanına üye standı kurdururken, hafta sonları Sultangazi’nin birçok noktasına üye standı kurmaya başladı. Hafta sonları binlerce kişinin piknik yaptığı Sultangazi Kent Ormanının girişine kurdukları üye standı büyük ilgi gördü. Halkın büyük teveccühüyle karşılaşan Yeniden Refah Partililer özellikle çocuklara küçük hediyeler takdim ederek gönülleri fethetmeye devam ediyor.



Sultangazi’nin dört bir tarafında sıcak ve ilgiyle karşılanan Yasin Kul, gündemden düşmeyen erken seçim olasılığından dolayı halktan destek istedi. Yeniden Refah Partisi’nin hazırlamış olduğu projeleri halka anlatan Kul, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik krizin ancak Yeniden Refah İktidarıyla aşılabileceğinin altını çizdi. Bu ülkede değişime ihtiyaç var diyen Kul, yerelde Sultangazi Belediyesine genelde iktidara talip olduklarını söyledi.  


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat