Yasin Kul Başarıdan Başarıya Koşuyor

Okunma: 8067
Sultangazi 1 Haziran 2022 18:58
Videoyu Aç Yasin Kul Başarıdan Başarıya Koşuyor
A
a

İlçe Başkanı seçildiği günden itibaren dur durak bilmeden çalışan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Başarıdan Başarıya koşuyor.

Göreve seçildiği günden itibaren yapmış olduğu çalışmalarla Sultangazi başta olmak üzere İstanbul gündeminden düşmeyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, küçükten büyüğe herkesin takdirini topluyor.

İnsan odaklı, ayrım yapmayan, adaletli, kararlı, tutarlı ve istikrarlı bir yönetim anlayışı ile teşkilat mensuplarını kucaklayan Başkan Kul, İlçe kongresinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirerek Yeniden Refah iktidarı için adım adım hedefe yaklaşıyor.

Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, dil, din, renk, etnik köken, cinsiyet ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlara eşit mesafede yaklaşan Başkan Yasin Kul, ekonomik kriz altında ezilen vatandaşlara gerçek kurtuluşun Yeniden Refah İktidarıyla geçeceğini anlatıyor. Mahalle mahalle, sokak sokan, ev ev dolaşarak vatandaşa gerçekleri anlatan Kul, vatandaşın büyük desteğini alıyor. Kul, Sultangazi’nin gelişmesine, büyümesine ve halkın sosyal ve kültürel refahına büyük katkı sağlıyor.

İlçede yaşayan engelli, emekli, emekçi ve yoksul tüm kaderine terk edilmiş vatandaşların, mağduriyetini gidermek üzere harekete geçen Başkan Kul, “mevcut iktidar içerisinde bulunduğu bu ruh haliyle vatandaşın mağduriyetini gideremez. Yeniden Refah Partisi Allah’ın izniyle 94 Ruhuyla bütün olumsuzlukların üstesinden gelecektir” dedi.

Gecesini gündüzüne katan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, tüm Sultangazililerin taktirini toplamaya devam ediyor. Genç yaşına rağmen bilgi birikimi, dürüst ve namuslu kişiliğiyle öne çıkan Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi’ni Sultangazi’de şaha kaldırmaya devam ediyor.     
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat