Yasin Kul: Yeni Bir Yıl, Yeni Umutların Başlangıcı Olsun

Okunma: 3781
Sultangazi 26 Aralık 2021 21:18
Videoyu Aç Yasin Kul: Yeni Bir Yıl, Yeni Umutların Başlangıcı Olsun
A
a

Çok zorlu bir yılı daha geride bıraktık. Dünyayı kasıp kavuran pandemi ile birlikte çok değer verdiğimiz sevdiklerimizi kaybetmenin derin hüznü içerisindeyiz. Yeni yılın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Farklı değerleri bir arada yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden bir anlayışın mensupları olarak, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.
 
Bizler Merhum Genel Başkanımız Sayın Necmettin Erbakan Hocamızın 1994-1995 ruhu ile ülkede atılım gerçekleştiren anlayışın temsilcileri olarak, “aynı coğrafya üzerinde, ay yıldızlı bayrak altında, ortak bir kaderi paylaşarak, el ele, omuz omuza, gönül gönüle, refah ve huzur dolu bir geleceği birlikte inşa edeceğiz. Bundan hiç kimsenin kaygısı da şüphesi olmasın.
 
Hayalleri büyük olanların, umutları da büyük olur. “Ağaca çıkmak istiyorsanız gökyüzünü hedefleyin” bizim geleceğe dair büyük umutlarımız var. Bizim kadınlarımıza, gençlerimize yönelik büyük projelerimiz var. Bizim dar gelirliye, fakire fukaraya karşı büyük sevdamız var. Bizim emekliye, yaşa takılanlara yönelik büyük ve gayretli çalışmalarımız var.
 
Ülkede yaşanan ne kadar olumsuzluk varsa üstesinden gelecek kadrolarımız var. İmtiyazlı birkaç kişinin değil tüm halkımızın yüzü gülsün diye geleceğiz. Bunun için yeniden refah inancının tohumlarını ülkenin dört bir yanına ekiyoruz. Bundan dolayı inancımızı yeşertecek kadrolarla bu yola çıktık. Hayallerimiz gibi umutlarımızda büyük diyebiliyoruz.
 
Bütün bu duygu ve düşüncelerle yeni bir yılı, yeni umutlarla karşılıyoruz. Yeni bir yılın tertemiz bir sayfa olmasını diliyoruz. Sevginin yeşerdiği, yokluğun, yoksulluğun olmadığı, insanlara insanca değer verildiği bir yıl olması temennisiyle halkımızın yeni yılını kutluyorum.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat