Yasin Kul, Şah Hatayı Cemevi’ni Ziyaret Etti

Okunma: 6692
Sultangazi 21 Aralık 2021 22:20
Videoyu Aç Yasin Kul, Şah Hatayı Cemevi’ni Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Beraberindeki Partililer Merkezi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Şah Hatayı Cemevi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Kurmayları, Şah Hatayı Cemevi Başkanı Turan Güner, Başkan Yardımcısı Eyüp Satılmış ve Cuma Bektaş katıldı.



Geçtiğimiz günlerde Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Kongresinin, Sultangazi’mize, Ülkemize ve İslam alemine hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunan Şah Hatayı Cemevi, Başkanı Turan Güner, “Tek özlemimiz temiz toplum ve ahlaklı bireylerin yetişmesidir” dedi. Güner, “ Bir ülkede, bir kıtada eğer ahlaklı insanlar yaşamıyorsa, o ülkede temiz toplumdan söz etmek imkânsızdır. Kültürü, yaşam biçimi ve hayata bakışı gerçek İslam’ı yansıtmıyorsa, söylemi ve eylemi bir birine denk düşmüyorsa bir eksiklik, bir yanlışlık var demektir. Bunu çok uzaklarda aramamak gerekir. Önce aile yaşamımız, sonra toplum yaşamımız son olarak ta yaşadığımız coğrafya bunu belirliyor. Hangi ırktan, hangi mezhepten, hangi dilden ve hangi inançtan olursa olsun ahlaklı bireyler Temiz Toplumu oluşturur. Hep birlikte dil, din, inanç biçimi ve cinsiyet ayrımı yapmadan temiz toplum ve ahlaklı bireylerin yetişmesi için el ele vermeliyiz” dedi.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, ziyarette şunları konuştu. “ Öncelikle inanç merkezinizde bizleri ağırladığınız için arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yeniden Refah Partisi’ni diğer partilerden ayıran en önemli özellik dil, din, mezhep ve cinsiyet ayrımı yapmadan “Yaradılanı severiz yaradandan ötürü” sözü bizde karşılık bulur. Bunu hem söylemde hem de pratikte hayata geçiren bir ve tek partiyiz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, her konuşmasında bunu dile getirmektedir. Birkaç gün önce hava muhalefetine rağmen Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz kongremize binlerce insan katıldı. Bu insanların çoğunluğu Genel Başkanımıza ve Merhum Necmettin Erbakan Hocamıza gönülden bağlı olan insanlardır. Yeni olmamıza rağmen ülkenin dört bir yanında yankılanan Refah inancı var. Kurtuluşu Yeniden Refah Partisinde gören milyonlar var. Bu ülkenin gerçekliğini fark eden fırtına öncesi sessizlikten söz ediyoruz. İlk seçimlerde sandığı patlatacak, refah inancını iktidara taşıyacak büyük çoğunluktan söz ediyoruz. Allah’ın izniyle her geçen gün bir adım daha iktidara yaklaşıyoruz” dedi. 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat