Yasin Kul, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylık Başvurusu Yapan Abdurrezzak Ilbeyi için Tebrik Mesajı Yayınladı

Okunma: 4139
Sultangazi 17 Mart 2023 16:07
Videoyu Aç Yasin Kul, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylık Başvurusu Yapan Abdurrezzak Ilbeyi için Tebrik Mesajı Yayınladı
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, 28 dönem Milletvekili seçimleri için Yeniden Refah Partisi İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Adayı olabilmek için Aday Adaylık müracaatında bulunan Abdurrezzak Ilbeyi tebrik eden bir mesaj yayınladı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında Yeniden Refah Partisi İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili adayı olabilmek için dün İstanbul İl Başkanlığında aday adaylık başvurusunda bulunan Abdurrezzak Ilbeyi kutluyorum.



Kul, mesajında şunları söyledi. “ Yeniden Refah Partisi’nden aday adayı olmanın büyük bir şeref olduğu bilinciyle başvuruda bulunan Abdurrezzak Ilbeyi’i tebrik ediyorum. Yeniden Refah Partisine yakışan bir duruşla çıkmış olduğu bu ulvi yolda yol arkadaşımı canı gönülden kutluyorum.



Abdurrezzak Ilbeyi’in Aday adaylığıyla birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha da yücelten, her kese ve her kesime örnek olacak bir seçim çalışması yürüteceğinde olan inancım tamdır. Çıkmış olduğu bu kutlu yolda yol arkadaşıma yürekten başarılar diliyorum. Şimdiden adaylığını tebrik ediyorum” dedi.
 
Yasin Kul
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat