Yasin Kul, İlçemizin Gururunu Tebrik Etti

Okunma: 5046
Sultangazi 13 Ocak 2022 01:37
Videoyu Aç Yasin Kul, İlçemizin Gururunu Tebrik Etti
A
a

Tekirdağ Çorlu'da düzenlenen Türkiye U 23 kadınlar serbest güreş şampiyonasında Sultangazi'nin gururu Esra Nur Eren 55 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Güreşçimiz Esra Nur Eren U 23 kadınlarda rakiplerini mağlup ederek 55 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Esma Nur Eren 30 Ocak tarihinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan Grand Pirx de France Henri Deglane turnuvasında ülkemizi temsil edecek.



Ay yıldızlı formayla Ülkemizi temsil edecek olan Esma Nur Eren kardeşimizin başarısını kutlayan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, duygularını sosyal medya sayfasından paylaşarak Esma Nur Eren’i kutladı.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin kul şunları paylaştı. “Sultangazi’mizin gururu Esranur eren kardeşimizi tebrik ederim
 
Tekirdağ Çorlu'da yapılan Türkiye U 23 kadınlar serbest güreş müsabakasında sporcumuz Esra Nur Eren 55 kiloda Türkiye üçüncüsü olmuştur.
 
İlçemizin gururu Esranur eren kardeşimizin 30 Ocak Tarihinde Fransa paris te düzenlenecek olan Grand Pirx de France Henri Deglane turnuvasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarıya ulaşacağına olan inancımız tamdır. BAŞARILAR DİLERİM ESRANUR EREN” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon
Mezher Atilla EREN 13 Ocak 2022 12:01

Kardeşimi kutluyorum,pes etmedi, ülkemizi, ilçemizi en iyi şekilde Fransa'da temsil edeceğine inanıyorum, Yaşam Gazetesi,diğer paylaşan medya grupları, Yeniden Refah partisi başkanı sayın Yasin kul, Sayın Nurettin Cabbar bey ve emeği geçen,destek veren vermeyen tüm herkese şükranlarımı sunuyorum,sağolun var olun...

0 0 Cevap Yaz
Fahrettin 13 Ocak 2022 11:19

Erzurum seninle gurur duyuyor Türkiye seninle gurur duyuyor Sultangazi seninle gurur duyuyor yolunuz açık olsun bu tanem başarıların devamını dilerim dadaşım

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat