Yakup ve Buse Nil’in Nişan Töreninde Paralar Havada Uçuştu

Okunma: 30046
Sultangazi 21 Kasım 2022 07:54
Videoyu Aç Yakup ve Buse Nil’in Nişan Töreninde Paralar Havada Uçuştu
A
a

Sultangazi'de Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut'un biricik evladı Yakup Kurkut ve dünyalar güzeli Buse Nil'in görkemli nişan töreninde paralar havada uçuştu.

Sultangazi’nin en güzel mekânlarının başında gelen Saray Şark Sofrası işletmecisi Yakup Kurkut ile dünyalar güzeli Buse Nil’in nişan töreninde davetliler para saçma yarışına girdi. Salon Venedik’te yapılan ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı nişan töreninde davetliler gönüllerince eğlendi. Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde eğlenen davetliler, genç çiftin sahneye çıkmasıyla para atma yarışına girdi. Havaya saçılan paraları toplamak için çocuklar ve görevliler birbirleriyle kapıştı.


 
Coşku ve heyecan içerisinde geçen nişan töreninde genç çiftin nişan yüzüklerini Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut taktı. Kurkut genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.



Nişan töreninde kısa bir konuşma yapan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, şunları söyledi. “ Genç kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin. İnşallah düğün merasiminde de bir araya gelme fırsatı buluruz. Kurkut ailesi bizim için çok değerli bir ailedir. Hüseyin ve Şükrü Kurkut’a tebriklerimi iletirken genç çiftimize mutluluklar diliyorum” dedi.  


 
Nişan yüzükleri takıldıktan sonra piste çıkan genç çiftin başına, davetliler dakikalarca para saçmayı sürdürdü. Yakışıklı Yakup Kurkut’un ve dünyalar güzeli Buse Nil’in nişan merasiminde durmadan havaya paraların saçılması üzerine bazı davetliler “ Galiba kriz Sultangazi’yi teğet geçmiş. Kimsenin krizden etkilendiği yok” yorumunda bulundu. Binlerce paranın havaya atıldığı ve gece geç saatlere kadar devam eden düğünün sonunda ise davetliler bu kez gelin ve damada takı takmak için birbiriyle yarıştı.




























































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat