Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak " Yar Yar " Klibini Basın Mensuplarına Tanıttı

Okunma: 12313
Sultangazi 23 Eylül 2022 22:35
Videoyu Aç Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak " Yar Yar " Klibini Basın Mensuplarına Tanıttı
A
a

Adıyamanlı ünlü ses sanatçısı İbrahim Ocak, albümünün en güzel parçası olan " Yar Yar" klibini basına tanıttı.

Uzun bir aradan sonra büyük emeklerle hazırladığı yeni albümündeki “yar yar” klip çalışması için düzenlenen basın toplantısına katılan sanatçı İbrahim Ocak, küçük yaştan bu yana müziğe hep ilgi duyduğunu söyledi.



Yıllardır hayalini kurduğu güzel bir klip özleminin nihayet gerçekleştiğini ifade eden ünlü ses sanatçısı İbrahim Ocak, “ bu parçadan çok umutluyum. İşinin ehli deneyimli ve tecrübeli bir ekiple klibimizi hazırladık. Müzik yönetmenim Ayhan Ak ve Klip yönetmeni Turgay Ceylaner’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum.



Ünlü sanatçı İbrahim Ocak, klip tanıtım toplantısında konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Çok başarılı bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde televizyonlarda, radyolarda ve sosyal medyada sık sık klipimizle karşılaşacaksınız. Çok olumlu tepkiler alacağımıza inanıyorum. Bu albüm beni sevenlere, aşk acısı çekenlere, sevdiğini genç yaşta kaybedenlere sev ipte kavuşamayanlara bir armağanımdır” dedi.  



İbrahim Ocak, Müzik yönetmenim Ayhan Ak ve Klip yönetmeni Turgay Ceylaner başta olmak üzere Kirvesi Mustafa Çimen’e Kahta Dernekler Federasyon Başkanı Osman Arslan’a ve basın mensuplarına teşekkür etti.








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat