Ümit Doğan, Sürpriz Ziyaretlerle Halkı Mutlu Ediyor

Okunma: 5556
Sultangazi 6 Ekim 2021 02:04
Videoyu Aç Ümit Doğan, Sürpriz Ziyaretlerle Halkı Mutlu Ediyor
A
a

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, göreve geldiği günden bu yana Gazi halkıyla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve yeni ve kalıcı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor.

2019 yılı Mart ayında yapılan yerel yönetim seçimleri sonrası yediden yetmişe tüm Gazi halkıyla bir araya gelen esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, cem evlerini, camileri ziyaret eden. Vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Doğan, “Mahalle halkımızın refahı ve mutluluğu için dur durak demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Ümit Doğan, “Gazi Mahallemizi yaşanılır bir yer yapabilmek için, Kültürün, sporun, huzurun cazibe merkezi haline getirmek için, azalarımızla birlikte çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmamak kaydıyla tüm sokak ve caddelerde alan çalışması yaparak halkımızın dertlerine ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Hiçbir Gazili kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir diken batsa bundan en çok ben rahatsız olurum. Bizim çalışma prensimiz bu" ifadelerini kullandı.

Gazi Mahallesi sınırları içerisinde olan birçok kuruma sürpriz ziyaretlerde bulunan Muhtar Ümit Doğan, sokakta, okulda, inanç kurumlarında halkla uzun süreli sohbetler edip onların isteklerini dinlemeye devam ediyor. Doğan her konuşmasında değişik ve faydalı fikirlere her zaman açığız mesajı da veriyor.

Dernekleri, STK’ları, camileri, Cemevleri, okulları, sağlık ocaklarını ve esnafı da ziyaret eden Doğan, “Biz her daim halkımızın içinde olmak durumundayız.  Halkımızın derdiyle dertlenip, sevinçlerine ortak olmak bizim görevimiz. Düğüne, cenazeye eksiksiz katılmak zorundayız. Benim vatandaşımın bir sıkıntısı varken, ben rahat edemem, rahat uyuyamam. Gazi halkının hizmetkarı olmak benim en büyük mutluluğum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat