Ümit Doğan, Modren Bir Gazi Mahallesi İçin Çalışıyor

Okunma: 3925
Sultangazi 26 Kasım 2021 19:43
Videoyu Aç Ümit Doğan, Modren Bir Gazi Mahallesi İçin Çalışıyor
A
a

Seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Gazi Mahallesi'ni modern bir mahalleye dönüştüren Muhtar Ümit Doğan, Mahalle'deki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Güler yüzlü Muhtarlık felsefesi ile hareket eden Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, azalarıyla birlikte mahalledeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Cadde cade, sokak sokak gezerek talepleri yerinde dinleyen Muhtar Ümit Doğan, vatandaş odaklı çalıştıklarını belirtiyor. 

2019 yerel yönetim seçimleri öncesi vaat ettiği " Şeffaf Muhtarlık" anlayışını bir bir hayata geçiren Muhtar Ümit Doğan, şeffaflık anlayışında temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek. Proje ve hizmet üreterek Gazi Mahallesi'ni modren bir mahalleye dönüştürmektir" dedi.

Muhtar Ümit Doğan, " Biz her daim halkımızın ve esnafımızın içinde olmak durumundayız. Vatandaşımın ve esnafımın bir sıkıntısı varken, benim rahat etmem mümkün değil. Gazi, halkının hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Moderen bir Gazi'yi inşaa etmek çokta zor değil.  El ele, gönül gönüle bu hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tek arzumuz var. O da Gazi Halkı'nın daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat