Uğur Mumcu Mahallesi'nde Kültür Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Okunma: 3742
Sultangazi 11 Mart 2021 08:47
Videoyu Aç Uğur Mumcu Mahallesi'nde Kültür Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor
A
a

Sultangazi Belediyesi, mahalle sakinlerinin birçok ihtiyacını tek bir çatı altında karşılayabileceği merkezlere her geçen gün yenilerini ekliyor. Uğur Mumcu Mahallesi'nde inşaatı devam eden Kültür Merkezi'nin en kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.

İlçe sakinlerinin daha kaliteli hizmet alabilmesi için hız kesmeden çalışan Sultangazi Belediyesi, yaşam kalitesini artıran projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. İnşaatı devam eden Uğur Mumcu Mahallesi Kültür Merkezi, tek bir çatı altında birçok hizmeti bir arada sunacak.


 
Meslek ve Sanat Atölyeleri
 
Uğur Mumcu Mahallesi Kültür Merkezi’nde yer alacak atölyeler, hobi ya da meslek edindirmeye yönelik farklı branşlarda eğitim verecek. Stilistlikten el sanatlarına, resim müzikten, okuma atölyelerine ve bilgisayar laboratuvarına kadar geniş bir içeriğe sahip olacak.


 
Sultan Kadın El Emeği Ürünleri Sergi ve Satış Ofisi
 
Kadınlar burada, el sanat atölyelerinde ürettiği el emeği göz nuru ürünleri sergilemenin yanı sıra, ürünlerini satışa çıkarma imkânı da bulacak.
 
 Kadın Spor Merkezi
 
Kültür Merkezi bünyesinde bulunacak olan kadın spor merkezi, ‘Kendine Değer Ver Hayatında Spora Yer Ver’ sloganıyla kadınları sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya davet edecek. Kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkânı bulacak.
 
Kadın-Erkek Ayrı Taziye Evi
 
Uğur Mumcu Mahallesi Kültür Merkezi, toplumumuzda önemli bir yeri bulunan taziye geleneğini de yaşatacak. Cenaze sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak olan taziye evinde kadın ve erkekler için ayrı ayrı alanlar oluşturulacak. Böylece cenaze sahipleri rahatça misafirlerini ağırlayıp, taziyelerini kabul edebilecek. Taziye evinde kadın ve erkekler için mescit alanları da yer alacak.
 
Kütüphane, Muhtarlık Binası ve 112 Hızır Acil Servisi
 
Uğur Mumcu Mahallesi’ne yapılacak Kültür Merkezi bünyesinde kütüphane ve kafeterya da mahallelilere hizmet verecek. Ayrıca merkez bünyesinde muhtarlık binası ve 112 Hızır Acil Servis birimi de yer alacak. İnşaatı devam eden Kültür Merkezinin kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat