Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Bahar Kural Atandı

Okunma: 7601
Türkiye 25 Ocak 2022 02:42
Videoyu Aç Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Bahar Kural Atandı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) iletişim Başkanlığı, Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Bahar Kural'ın atandığını açıkladı.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve Teşkilat Başkanlığı onayıyla Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Bahar Kural’ın atandığı iletişim Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.  



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, “ Lüleburgaz İlçe Başkanı atamasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) olarak kadınların Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde daha çok yer almasını istediklerini ifade etti. Genel Başkan Kandemir, “ Kadınların katılımı olmadan Sivil Toplum Kuruluşları tam anlamıyla işlevini yerine getirdiği söylenemez. Bu inançla kadın ile erkeğin birbirine üstünlük sağlayan bireyler değil. Omuz omuza ülke ve dünya için güzel şeyler üretebilecek yol arkadaşlarıyla yürümek istiyoruz. Güçlü toplum güçlü birliktelikle mümkündür. Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Bahar Kural’ın atanması bizlere güç vermiştir. Kural’ın Lüleburgaz’da güzel ve başarılı işlere imza atacağından en ufak kaygı duymuyorum. Bahar Kural, Başkanımıza şimdiden başarılar diliyor ailemize hoş geldin diyorum” ifadelerini kulandı.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat