Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)'in Sesi Uluslararası Arenada Yankılanıyor

Okunma: 16644
Türkiye 17 Ocak 2022 23:02
Videoyu Aç Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)'in Sesi Uluslararası Arenada Yankılanıyor
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) bu ülkenin en büyük kazanımıdır. Gerek ülke içerisinde, gerekse uluslararası arenada önemli projelere imza atmaya hazırlanan bu sivil toplum kuruluşunun misyonu ve vizyonu tamda kuruluş amacına hizmet etmektedir.

Ülkenin dört bir tarafında örgütlenen, yaptığı çalışmalarla namı uluslararası arenada yankı bulan, uluslararasında söz ve karar sahibi olma yolunda önemli bir görevi üstlenen bu sivil toplum kuruluşu. Genel Başkanı Mevlüt Kandemir önderliğinde büyümeye devam ediyor.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’in kuruluşu ve çalışmaları sivil toplum kuruluşları arasında yeni bir çığır açtı. Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinden gelen olumlu tepkiler ülkede yankı buldu. Birçok kurum ve kuruluş bu sivil toplum kuruluşu çatısı altında yer edinebilmek için harekete geçti.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, “ Biz kurum olarak dil, din, renk, etnik köken, cinsiyet ayrımı yapmadan herkese ve her kesime aynı mesafedeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir gücün arka bahçesi olmadık olmayacağız. Biz kurum olarak siyaset üstüyüz. Üyelerimiz arasında farklı siyasi görüş ve düşünceleri olanlar mutlaka vardır. Ancak kurum çatısı altında siyaset yapılmasını doğru bulmadığımızı açık açık ifade etmek isterim. Bizim tek derdimiz ülke içerisinde ve uluslararasında ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmektir. Sivil Toplum Kuruluşu olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğu en iyi bir şekilde hayata geçirmektir. Bütün gayret ve çabalarımız bunun içindir” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat