Tüm Canbeyler Derneğinde Fatih Erbakan Rüzgârı Esti

Okunma: 40460
Sultangazi 10 Mayıs 2023 19:18
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Derneğinde Fatih Erbakan Rüzgârı Esti
A
a

Büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, bir ilke daha imza attı. Türkiye gündemini elinde tutan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Tüm Canbeyler derneğini ziyaret ederken adeta izdiham yaşandı.

Davetliler Salona Sığmadı

Sultangazi’nin en büyük derneğine sahip olan Tüm Canbeyler Derneği davetlilerin yoğun ilgisi karşısında adeta izdihama neden oldu. Yüzlerce davetli adeta etten duvar ördü. Aşırı yoğunluktan dolayı basın mensupları zor anlar yaşadı. Görevlerini yapamaz duruma geldi.



Abdulbaki Durmuş Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Açılış konuşmasını alkışlar eşliğinde yapan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş şöyle konuştu. “ Sayın Genel Başkanım, Kıymetli İl Başkanım, Saygıdeğer İlçe Başkanım, Çok değerli katılımcılar
“Bilindiği üzere Pazar günü çok önemli bir seçim var. Bundan dolayı derneğimizi çok değerli Milletvekilleri, genel Başkan Yardımcıları ziyaret etti. Bugün ziyaretleriyle Derneğimizi aydınlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan’ı ağırlamak bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır.



Tüm Canbeyler Derneği bugüne kadar onlarca bakanı, milletvekilini ve belediye başkanını ağırladı. Sevgi ve hoşgörü ilkesinden ayrılmayan derneğimiz üyeleriyle birlik ve bütünlük içerisindedir. Kurulduğumuz günden bu yana hemşerilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda hareket ettik. Her geçen gün biraz daha güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. 



Derneğimize gönül veren dostlarımızla birlikte ülkede yaşanan her türlü felakette vatandaşlarımızın yanında olduk. Ülkemizi derinden yaralayan depremde tüm gücümüzle deprem bölgesine akın ettik. Dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde hemşerilerimizle dayanışma içerisinde olduk. Her türlü olumsuzlukta birlik ve beraberliğimizi koruduk.



Ben konuşmamı fazla uzatmadan derneğimize gelerek bizleri onurlandıran Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan’a en kalbi duygularımla teşekkür ediyor hepinizi canı gönülden selamlıyorum” dedi.


 
Yasin Kul, Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi.

Bu seçimler halkımızın bize verdiği teveccühün göstergesi olacak. Her gün Televizyon ekranlarında yayınlanan dengesiz kamuoyu araştırma sonucu diye yutturulan anket sonuçlarına bakmayın. Halkın gönlünde yatan Arslan’ı hepimiz biliyoruz. Cumhur infilakıyla baraj sorunumuz kalmadı. Mecliste grup oluşturacak düzeyde milletvekili çıkaracak güçteyiz. Bundan dolayı “bir oy Recep Tayip Erdoğan’a, bir oy Dr. Fatih Erbakan’a diyoruz” dedi.



 
Mustafa Doğan “Oylarınız Boşa Gitmeyecek”

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Aldığımız duyumlarda halkın bir kesimi bizim yüreğimizde merhum Hocamızın emaneti yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yatıyor. Biz ona oyumuzu verirsek barajı geçmemeleri halinde oyumuz boşa gider mi? Kaygısı taşıdığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Herkesin şunu iyi bilmesi gerekiyor ki Cumhur ittifakıyla birlikte bizim için baraj sorunu ortadan kalkmıştır. Değil birkaç tane her bölgede bir kaç tane adayımızı meclise gönderecek güçteyiz. Yeniden Refah rüzgârı sadece Sultangazi’de değil ülkenin dört bir tarafında esmektedir” dedi.



Dr. Fatih Erbakan; “İktidara Yürüyoruz”

Bu coşku ve heyecanı yarattığınız için başta Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Sayın Abdulbaki Durmuş’a ve siz değerli üyelere teşekkür ederim. Birkaç gün sonra tarihi bir seçime gidiyoruz. Biz milletin derdine derman olmak için siyaset yapıyoruz. Ancak bu ülkede muhalefet yapanlar Recep Tayyip Erdoğan gitsin ne olursa olsun diye siyaset yapıyorlar.



Bizim Partinin kökleri çok eskiye dayanmaktadır. Çok kıymeti babam merhum Necmettin Erbakan Hocamızın başlatmış olduğu milli görüş geleneğinden gelmektedir. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak kurulduğumuzdan bugüne 4 buçuk sene geçmesine rağmen aslında 54 senelik geçmişi olan bir parti olduğumuzu ifade ediyoruz.



Bu da merhum Erbakan hocamızın 1969'da Milli Görüş hareketini başlatmasına dayanıyor. Bu 54 senede Milli Görüş önce millet anlayışıyla, milletin derdiyle dertlenen bir anlayışla Erbakan Hoca'mızın öncülüğünde ne zaman iş başına geldiyse hem merkezi hükümette hem yerel yönetimlerde en hayırlı hizmetleri yapmış ve milletimizin derdine derman olmuştur.



Bu gerçeklerden hareketle diyoruz ki; Milletimiz İnşallah 14 Mayısta, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olacak, milletvekilliği seçiminde de Milli Görüş anlayışını, Milli Görüş ruhunu meclise yeniden taşımak için milletvekilliği seçimlerinde oylarını Yeniden Refah Partimize verecek. Bunun için gayret ediyoruz" dedi.






 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat