Tayfun Güler Yasin Kul'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 7673
Sultangazi 13 Haziran 2022 00:49
Videoyu Aç Tayfun Güler Yasin Kul'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

Refah Değişimle Birlikte Gelecek

Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Tayfun Güler, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’u makamında ziyaret etti. 


 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Türkiye’nin yeni yüzü Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Tayfun Güler, kardeşimiz bugün bizleri ziyarete geldiler. Kendilerini ve Türkiye Değişim Partisi’ni yakından takip ediyoruz. Tayfun Güler kardeşimizin şahsında Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül ve partililerine başarılar diliyoruz” dedi.  


 
Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Tayfun Güler de yaptığı açıklamada “Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, çalışmalarıyla örnek aldığımız bir ilçe başkanıdır. Göreve geldiği günden beri Sultangazi’de çok güzel çalışmaların altına imza attı. Zaman zaman bir araya gelerek, yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Birbirimizden fikir yönünde faydalanıyoruz. İstişareden her zaman güzel işler, güzel fikirler çıkıyor. Bizleri ağırladığı için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat