Tayfun Güler'den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Okunma: 4684
Sultangazi 18 Mayıs 2022 10:12
Videoyu Aç Tayfun Güler'den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
A
a

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tayfun Güler mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, ilk adımı oluşturan ve Yüce milletimizin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 103. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevinç ve onurunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal’in, istiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günü, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan etmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır. Birlik ve beraberlik içinde bu topraklara ve tarihimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, birlikte oluşturacağımız mutlu ve müreffeh geleceğe olan güvenimiz, milletçe bizi birbirimize daha çok kenetleyecektir.

Bu duygularla, bu önemli günü gençliğimize emanet eden, Anadolu topraklarını yeniden Anadolu yapan Gazi Mustafa Kemal ve İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 
Tayfun Güler
Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat