Tayfun Güler, Sultangazi'de Siyasetin Dilini Değiştireceğiz

Okunma: 5224
Sultangazi 23 Nisan 2022 16:39
Videoyu Aç Tayfun Güler, Sultangazi'de Siyasetin Dilini Değiştireceğiz
A
a

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haydar Sürgeç ile Sultangazi siyasetiyle ilgili konuştu. Tayfun Güler, "Sultangazi'de güçlü bir muhalefette ihtiyaç var' dedi.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haydar Sürgeç ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sultangazi’nin seçkin mekânlarından birinde gerçekleşen görüşmede Güler, Sultangazi’de güçlü bir muhalefette ihtiyaç olduğunun altını çizdi.




Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün A takımında yer alan, Sultangazi’nin sevilen sayılan ismi Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, “ Genelde Türkiye’nin özelde Sultangazi’nin yeni bir enerjiye yeni bir hayat sahasına ihtiyacı var” dedi. Sultangazi siyasetti ithal yöneticilerden kurtulmalıdır, Sultangazi’yi Sultangazililer yönetmelidir” dedi.




Türkiye Değişim Partisi olarak Sultangazi’de siyasetin dilini ve yapılış şeklini değiştirmek istediklerini ifade eden Güler sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “ Bu konuda Sayın Genel Başkanım Mustafa Sarıgül ve İstanbul İl Başkanımla yaptığım görüşmelerde siyasetin dilinin değişmesi gerektiğini üstüne basa basa ifade ediyorum. Ayrıştıran değil, birleştiren bir dil, ötekileştiren değil yakınlaştıran bir dil, bizlere çok şey kazandırır. Halk kutuplaştırmadan artık yaka silkiyor. Komşu komşuya şüphe ile bakıyor. Ne acılar ortaklaşıyor, ne de sevinçler ağız tadıyla paylaşılıyor. Bütün bunlardan dolayı yeni bir yol haritasıyla yola çıkanlar kazanacaktır. Türkiye Değişim Partisi Türkiye’nin yeni bir partisi olmanın yanında Türkiye’nin umudu olmaya aday tek partisidir” dedi. .




Biz genelde Türkiye’de özelde de Sultangazi’de siyaset dilinin öncüsü olacağız. Halkımızın derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan bir çizgide ilerleyeceğiz. Sultangazi’de çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Ekonomik krizin, yokluğun ve sefaletin bir kader olmadığını, bizleri yönetenlerin basiretsizliğinden kaynaklandığını kapı kapı anlatacağız. Bu halkın en iyisine en güzeline layık olduğunu bilince çıkaracağız. Gerçek kurtuluşun Türkiye Değişim Partisi ile geleceğini, insanlara insanca değer verileceğini bıkmadan usanmadan anlatmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat