Tayfun Güler: İktidar Partisini ve Muhalefet Partisini Eleştirdi

Okunma: 13809
Sultangazi 24 Ocak 2023 19:53
Videoyu Aç Tayfun Güler: İktidar Partisini ve Muhalefet Partisini Eleştirdi
A
a

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, İktidar partisinin birçok konuda yanlışlar yaptığını ancak muhalefet partilerin izlediği yanlış tutumla bu yanlışlara ortak olduğunu savundu. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Tayfun Güler, doğru gördüğümüze 'doğru'' yanlış gördüğümüze 'yanlış' diyoruz' dedi.

Sultangazi’de çeşitli temaslarda bulunan Tayfun Güler, Sultangazi Belediyesi Meclis Toplantısını değerlendirdi. İktidar Partisi meclis üyelerinin gündemi saptırmaya yönelik çabalarına rağmen, muhalefet partilerinin ise genel siyaset üzerinden konuşarak mevcut ilçe sorunlarına değinmediğini” söyledi. Birçok kez Belediye meclis toplantısını izlediğini ifade eden Güler, Sultangazi’nin dağ gibi sorunları varken genel merkezin ele alması gereken konuları bu mecliste dile getirmek oyalama taktiğinin ötesine geçmiyor” dedi.
 
2023 yılında yapılacak seçimler hakkında da görüşlerini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, Ülkede yaşanan ekonomik krizin yükü yoksul vatandaşın sırtına yüklemiştir. Dar gelirli vatandaş neredeyse kuru ekmeğe muhtaç bırakılmıştır. Ev kiraları cep yakmaktadır. Yeni yılla birlikte iğneden ipliğe her şeye yüksek oranlarda zam gelmiştir. Asgari ücrete yapılan iyileştirme yapılan yeni zamlarla buharlaşmıştır.


Doğalgaz, elektrik ve akaryakıta yapılan zamlar dudak uçuklatacak cinstedir. Kış ortasında doğal gaz ve elektrik faturaları vatandaşın belini bükmüştür. Esnaf siftah yapamayacak noktaya gelmiştir. Vatandaş kredi kartı borcunu ödeyemediği için icraya verilmiştir. Mahkeme salonlarının depoları icra dosyalarından geçilmemektedir.


Muhalefet partileri bütün bunları konuşması gerekirken, çözüm önerileri sunması gerekirken suni gündemlerle havanda su dövmektedir. Sanki ülkenin tüm sorunları çözülmüş gibi davranmaktadır. İlçe belediye meclislerinde bile ilçelerin sorunu masaya yatırılması ve çözüm önerileri sunulması yerine Ankara gündemi tartışılmaktadır. Yerel siyaset yerine genel siyasetle vakit doldurulmaktadır.


2023 yılında yapılacak genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün haktan, hakikatten yana bir tutum sergileyeceğinden en ufak bir kaygı duymuyorum. Genel Başkanımız gerçek bir Türkiye sevdalısıdır. Halkın önceliklerini çok iyi analiz eden, onların dertleriyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan bir başkandır. Ülkenin huzuru ve mutluluğu için, her türlü fedakârlığı yapacağına olan inancım tamdır.
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat