Sultangazililer Belediye Başkanlarıyla Gurur Duyuyor

Okunma: 11571
Sultangazi 9 Ağustos 2022 10:18
Videoyu Aç Sultangazililer Belediye Başkanlarıyla Gurur Duyuyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçede ikamet eden vatandaşların sorununu kendi sorunu bilerek çözüm önerileri sumaya, sorunları yerinde çözmeye devam ediyor.

Sultangazililerin sevincine ve üzüntüsüne ortak olan, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’unu her cenazede, her taziyede, her düğünde ve her nikâhta görmek mümkün. Güler yüzü mütevazı kişiliğiyle yediden yetmişe tüm Sultangazililerin başkanı olmayı başaran Av. Abdurrahman Dursun, ayrım yapmadan herkesi eşit derecede kucaklamayı başardı.  


Özelikle gençlere ve kadınlara yönelik hayata geçirdiği kalıcı ve güzel projelerle kendinden söz ettiren Dursun, Yaz spor okullarıyla spora ve sporcuya verdiği destekle gündemden düşmüyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un talimatıyla yaz tatilinde 7 – 18 yaş aralığındaki çocuklar sporla buluştu. Sultangazi Belediyesi 12 branşta 10 bin çocuğa ücretsiz spor eğitimi vermeye başladı. Okçuluktan karateye, yüzmeden basketbola profesyonel antrenörlerden eğitim alan çocuklar ve aileleri çok mutlu.


Sultangazi’nin tüm mahallelerine eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olan Başkan Dursun, Yaşanılır bir Sultangazi inşa etmek için gece gündüz demeden gayretle çalışıyor. Sultangazi’ye kazandırdığı bir birinden değerli projeler geleceğe ışık tutuyor. Sultangazi Kent Ormanını modern mesire ve piknik alanına dönüştüren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi halkının refah ve mutluluğu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Her yeni proje Sultangazi’nin değerine değer katıyor. Halkın istek ve önerilerini dikkate alarak projelerini taçlandıran, hizmet ağını ihtiyaca göre belirleyen Av. Abdurrahman Dursun, “Halka hizmet Hakka hizmet” desturuyla yoluna devam ediyor. Ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit hizmet anlayışıyla yol yürüyen Başkan Dursun, Vatandaştan tam not alarak halkın gurur duyduğu bir belediye başkanı oldu.       
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat