Sultangazi Trabzonlular Derneği'nden İhtiyaç Sahibi 1000 Aileye Ramazan Kolisi

Okunma: 4122
Sultangazi 24 Nisan 2021 11:51
Videoyu Aç  Sultangazi Trabzonlular Derneği'nden İhtiyaç Sahibi 1000 Aileye Ramazan Kolisi
A
a

Sultangazi Trabzonlular Derneği, birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında Sultangazi'nin 15 Mahallesinde tespiti yapılmış olan ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı yaptı.

Korona virüs (Kovit-19) salgını dolayısıyla zor günler geçiren vatandaşların mağdur olmaması için özveriyle çalışan Sultangazi Trabzonlular Derneği ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında Sultangazi Trabzonlular Derneği tarafından Sultangazi’nin 15 Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtıldı.



İçerisinde kuru fasulye, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, sıvı yağ, un, çay, şeker ve makarna gibi temel gıdalardan oluşan 1000 gıda kolisi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.. Kuru gıda paketlerinin yer aldığı yardım kolileri, maske, mesafe ve hijyen kuralları göz önünde bulundurularak Sultangazi Trabzonlular Dernek yöneticileri tarafından evlere teslim edildi.  



Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Niyazi Aldağ, başkanlığında Sosyal Politikalar basın yayın başkanlarının yürüttüğü çalışmalarla Ramazan ayının ruhuna uygun olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyacı karşılanarak hayırlı bir işe imza atıldı.  



Niyazi Aldağ, “ Bu organizasyona destek veren, maddi manevi katkı sunan herkesten Allah razı olsun. Bu tür yardımlar sadece Ramazan ayında değil, farklı zamanlarda da derneğimiz tarafından gerçekleştirilecektir. Derneğimizin bir amacı da ihtiyaç sahibi, dul, yetim ve öksüzlere sahip çıkmaktır” dedi.   











1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat