Sultangazi Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları İlk Toplantı Heyecanını Yaşadı

Okunma: 5288
Sultangazi 10 Nisan 2021 14:49
Videoyu Aç Sultangazi Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları İlk Toplantı Heyecanını Yaşadı
A
a

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Sultangazi Trabzonlular Derneği Olağan Kongresi sonrası ilk toplantısını gerçekleştiren Sultangazi Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Emre Altuntaş, ana kademe üyelerinin katılımıyla ilk toplantısını yaptı.

Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Niyazi Aldağ ve Başkan Yardımcıları Recep Güven, Recep Altuntaş’ın katılımıyla Lastikçi Durağında bulunan Sultangazi Trabzonlular Dernek lokalinde düzenlenen toplantıya Gençlik Kolları Başkanı Emre Altuntaş’ın yanı sıra gençlik kolları üyeleri de katıldı. Toplantıda ana kademe ve gençlik kolları üyeleri birbirleriyle tanıştı. 


 
Gençlik Kolları Üyelerinin tek tek kendilerini tanıtmasının ardından konuşan Sultangazi Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Emre Altuntaş, çok önemli bir süreçte zorlu bir görev üstlendiklerini belirterek şunları söyledi. “ geçtiğimiz hafta coşkulu ve heyecan dolu Sultangazi Trabzonlular Derneği’nin olağan kongresini geride bıraktık. Her kongremizin beraberinde getirdiği yenilenmeyle birlikte Derneğimizin güçlenmesine ve daha da gelişmesine vesile olmuştur.  Yönetim kadromuzda bazı değişikliklere gidilerek önümüzdeki süreçte başarılacak birçok kazanım elde edilecek projeler hedeflenmektedir. Sultangazi Trabzonlular Derneği değişim ve dönüşüm sürecini en iyi şekilde her kademesine uygulayan ve bu yenilenme süreçlerinden başarıyla çıkan bir sivil toplum kuruluşudur. Kongre’de göreve seçilen tüm hemşerilerimi tekrar tebrik ediyorum. Trabzon ve Sultangazi’mize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağımız yeni bir dönem olacak inşallah. Sayın Dernek Başkanımız Niyazi Aldağ, önderliğinde tüm hemşerilerimizle beraber Sultangazi Trabzonlular Derneğini olarak nice güzel çalışmalara imza atacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.



Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Niyazi Aldağ, toplantıda şöyle konuştu. “ Bizim dernek anlayışımızda bütün hemşerilerimiz eşit ve özgürdür. Bizim Dernek anlayışımızda makam ve mevkiinin hiçbir önemi yoktur. Dernek Başkanımızdan Gençlik kolları ve Kadın kollarına kadar her kademe aynı görev sorumluluğunu taşımaktadır. Ben bugüne kadar Derneğimizde görev yapan, katkıda ve hizmette bulunan tüm kardeşlerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Dernek olarak amacımız hemşerilerimize hizmetin en iyisini en doğru şekilde sunmaktır. Toplantı vesilesiyle siz gençlik kollarımı da tebrik ediyorum. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat