Sultangazi Malatyalılar Derneği'nin 2. Olağan Kongresi Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Okunma: 3882
Sultangazi 15 Ocak 2023 21:29
Videoyu Aç Sultangazi Malatyalılar Derneği'nin 2. Olağan Kongresi Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı
A
a

Sultangazi Malatyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği 2. Olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gerçekleşen kongrede Hadi Dursun güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.




Merkezi Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltında bulunan Sultangazi Malatyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği yerleşkesinde yapılan 2. Olağan kongresine  AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, CHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Akçay, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Pütürge Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Darende Federasyon Başkanı Hülusi Eser, Alkas Kolunca Dernek Başkanı Murat Didim, Malatyalı Sanatçı İbrahim Murat, Mamam Dernek Başkanı Mehmet Kırtay, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu ( TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Haydaran Dernek Başkanı Turan Tatar, Eyüp Malatyalılar Dernek Başkanı Abdullah Özatila, şükran Dernek Kurucu Başkanı Rıza Dündar, Malatya Gönül Birliği Dernek Başkanı Ramazan Bulum, Alraş Dernek Başkanı Recep Koçhan, Aslankent Dernek Başkanı Kenan Taner, Ağrı Dernek Başkanı Yunus Belket ve çok sayıda Sultangazi Malatyalılar Dernek Yönetimi katıldı.  


                            
Genel Başkan Hadi Dursun kongrede yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi. Derneğimizin 2. Olağan kongresine hoş geldiniz safalar getirdiniz. Bilindiği üzere Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi dolayısıyla uzun bir süre yan yana gelemedik. Bütün sivil toplum kuruluşların faaliyetleri askıya alındı. Normalleşen koşullarla birlikte bizlerde aktif bir şekilde faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam kararı aldık. Çok şükür bugün derneğimizin 2. Olağan kongresini yapıyoruz. Eski yönetimimizde yer alıp bu dönem yönetim kurulumuzda bulunmayan değerli hemşerilerime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimize ve yeni katılan üyelere hoş geldiniz diyorum. Bundan sonra derneğimizin daha aktif çalışması için elimizi taşın altına koyacağız, Sultangazi Malatyalılar Derneği olarak kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirmeyi düşündüğümüz projeleri hayata geçirerek hemşerilerimizin üzüntülerine de mutluluklarına da ortak olmayı hedefliyoruz. Sivil Toplum Kuruluşu olmanın gereklerini yerine getirerek dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi eşit derecede kucaklayarak farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak göreceğiz” dedi. 


 
Sultangazi Malatyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği 2. Olağan kongresine katılan konuklar kısa bir selamlama konuşması yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren konuşmacılar Sultangazi Malatyalılar Dernek kongresinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


 



 
 

 










 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat