Sultangazi'de Yeniden Refah Rüzgârı Esti

Okunma: 16329
Sultangazi 11 Mayıs 2023 10:12
Videoyu Aç Sultangazi'de Yeniden Refah Rüzgârı Esti
A
a

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Sultangazi Sinoplular Derneğini ziyaret etti. İstanbul İl Başkanı, Sultangazi İlçe Başkanı ve Milletvekili adaylarının hazır bulunduğu ziyarette 14 Mayıs genel seçimler için destek istendi.

Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için sayılı günler kalırken, Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 1. Sırada yer alan Dr. Fatih Erbakan, Milletvekili seçim çalışmalarını büyük bir kararlılıkla yürütmeye devam ediyor. Erbakan’ın Sultangazi’de ki ilk ziyaretti Sultangazi Sinoplular Derneği oldu.


 
 Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımlarıyla merkezi Sultangazi – Cebeci Mahallesinde bulunan Sultangazi Sinoplular Derneği’nde gerçekleşen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı. Milli Görüşün meclise girmesinin ne denli önemli olduğunu anlatan Erbakan, 15 Mayıs sabahı vekil adaylarımıza tebrik telefonu açmak istiyorum diyerek hem vatandaşlara hem de vekil adaylarına güvendiğini dile getirdi.



Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu yaptığı açılış konuşmasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. “ Önümüzdeki 20 – 30 yılına damgasını vuracak olan liderin Dr. Fatih Erbakan olacağını söyleyen Başoğlu, önümüzdeki seçimlerde Yeniden Refah Partisine ve Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a başarılar diledi.


 
Sultangazi Sinoplular Derneği’nde büyük bir coşkuyla karşılanan Fatih Erbakan, kendisine sunulan plaket ve hediyeleri kabul ettikten sonra toplu fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat