Sultangazi'de Yeniden Refah Partisi Çığ Gibi Büyüyor

Okunma: 5706
Sultangazi 6 Haziran 2022 19:27
Videoyu Aç Sultangazi'de Yeniden Refah Partisi Çığ Gibi Büyüyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve Cebeci Mahallesinde kurulan üye stantlarını ziyaret ederek parti teşkilatı ve halkla bir araya geldi. Kul ziyarete "Saha çalışmalarını büyük bir öz veriyle devam ettiren teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ederim" dedi.

Yeniden Refah Partisi sevdalısı coşkulu teşkilat mensupları tarafından karşılanan Başkan Yasin Kul ve beraberindeki ilçe başkan yardımcıları mahalle sakinleri ve esnafıyla da bir araya gelerek talep ve önerilerini tek tek not aldı.  Cebeci Mahallesinde düzenlenen organizasyonda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Yasin Kul, Yeniden Refah sevdalılarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Cebeci Mahallesinin sakinlerinin üye stantlarında partilerine verdiği destekten dolayı Cebeci halkına teşekkür etti. Kul, üye çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, Sultangazi halkının Yeniden Refah Partisi’ne ve teşkilatlarına olan güveni sayesinde üye çalışmalarındaki hedeflerine fazlasıyla ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi. 



Yasin Kul, “Sultangazi Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın zamanında olduğu gibi her zaman davamızın ve hedeflerimizin yanında oldu ve olacaktır. İnşallah Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan liderliğinde ve halkımızın desteği ile önümüzdeki seçimde iktidara gelerek halkımızın rahat bir nefes alacağı bir dönemi hep birlikte arzuluyoruz. Bizim ve teşkilatımızın inancı tam. İnşallah halkımızda bu inanç doğrultusunda hareket ederek büyük zaferi birlikte kutlayacağız” dedi.






















 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat