Sultangazi’'nin Deneyimli Siyasetçisi, İş İnsanı Mehmet Kavak, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Resmi Başvurusunu Yaptı

Okunma: 8209
Sultangazi 23 Mart 2023 17:38
Videoyu Aç Sultangazi’'nin Deneyimli Siyasetçisi, İş İnsanı Mehmet Kavak, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Resmi Başvurusunu Yaptı
A
a

Sultangazi’'nin deneyimli siyasetçisi, bir önceki dönem AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı, Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kavak, 28'nci dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Kavak, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 28'nci dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylık başvurusunu AK Parti İstanbul İl Başkanlığına yaptı. İldeki görevlilere resmi başvuru dilekçesini teslim eden Kavak, şunları söyledi. “6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde ve 15 Mart'ta yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara da sabır diliyorum.  “Sevgili hemşerilerimi Ankara’da temsil edebilmek adına 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurumuzu İstanbul İl Başkanlığımıza yaptık. Hayırlara vesile olmasını diliyor saygılar sunuyorum. Birlikte Başaracağız” dedi.

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat