Servet Öztaş'tan Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Okunma: 3353
Sultangazi 22 Kasım 2021 19:30
Videoyu Aç Servet Öztaş'tan Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) İstanbul İl Başkanı Servet Öztaş, Çarşamba günü kutlanacak olan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Öztaş mesajında şunları söyledi.  "Öğretmenlik, insanlık tarihinin en eski mesleklerinden bir tanesidir. Öğretmenler kendilerine verilen bu kutsal emaneti yücelten kişidir. Kendi kanatlarımızla uçmayı öğreten, kendimizi ifade etmeyi sevdiren, karakterlerimizi yontan onlardır. Saygıyla sevginin, korkuyla ümidin gölgesinde hep elleri üstümüzde olanlardır. Dünlerden bugünlere bizleri taşıyan, bugünse çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, nesli yetiştiren ve geleceği şekillendiren öğretmenlerimizdir. Öğretmenlik, malzemesi insan olan ve başlı başına bir amaç olmaktan öte, bizleri yüce gayemize ulaştıran insanlık tarihinin en anlamlı, en onurlu ve ölümsüz mesleğidir.”

Bu duygu ve düşünceler ile Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutlar, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize ise Allah’tan rahmet dilerim" dedi.
 
 
Servet Öztaş,
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) İstanbul İl Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat