Saray Şark Sofrası Yenilenen Yüzü İle Hizmetinizde!

Okunma: 9611
Sultangazi 29 Mart 2021 18:31
Videoyu Aç Saray Şark Sofrası Yenilenen Yüzü İle Hizmetinizde!
A
a

Uzun yıllardır Sultangazi Eski Edirne Asfaltı, Bahat Hastanesi karşısında faaliyet gösteren Saray Şark Sofrası, yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam ediyor.

Pandemi sürecinde aile restoran ve cay bahçesine yeni bir konsept kazandıran, yeni donatılarla sosyal bir mekan haline getirilen Saray Şark Sofrası, ailenizle, sevdiklerinizle gönül rahatlığıyla yemek yiyebileceğiniz, toplantı ve davetler düzenleyebileceğiniz sosyal bir mekan olarak kullanabileceğiniz bir merkez oldu.   



Kalifiye elemanlar ve deneyimli ustaların istihdam edildiği Sultangazi’nin en hesaplı merkezi olan Saray Şark sofrası açık mutfağıyla, modern çay ve kahve servisleriyle en seçkin mekânların başında gelmektedir. 



Sultangazi’nin merkezinde yer alan, Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan Saray Şark Sofrası yenilenen menüsü, farklı tatlar, kaliteli hizmet ve deneyimli personel ile Sultangazi halkına hizmet veriyor. Sultangazi’de cafe ve restoran sektörünün öncü isimlerinden Saray Şark Sofrası özel toplantılarınızda, davetlerde ve önemli günlerde de sizlere hizmet veren bu mekan, olma özelliğini taşıyor.



Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanları Şükrü Kurkut ve Hüseyin Kurkut, “sıcak aile ortamında gerçekleştirilen hizmette kaliteden asla ödün vermeyeceklerini ve bütün çalışanlar tarafından da benimsenen, en yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti ilkesiyle Saray Şark Sofrasının her zaman kaliteli ürün ve hizmet anlamında sınır tanımadıklarını” söylediler.



Yenilenen Cafe ve Restoran’ın yanı sıra çocuk oyun parkı ve diğer bölüm önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek. Sultangazili ailelerin çocukları ile beraber güzel ve hoş vakit geçirebileceği uygun bir mekân. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat