Şampiyon Takıma Kupayı Başkan Av. Ali Acar Verdi

Okunma: 4271
Sultangazi 27 Eylül 2022 18:46
Videoyu Aç Şampiyon Takıma Kupayı Başkan Av. Ali Acar Verdi
A
a

Adıyaman Gerger Nakışlı Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği futbol turnuvasında Şampiyon olan Karakurt kupasını Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, verdi.


Sultangazi İsmetpaşa Spor Kulübünün sahasında yapılan dört grupta 14 takımın oynadığı müsabakalarında Şampiyonluk kupasını  Karakurt  kaldırdı. Şampiyon takım birincilik kupasını Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar’ın elinden aldı.



Şampiyonluk Kupasını Karakurt kaptanına veren Başkan Acar, birinci olan ve turnuvaya katılan tüm takımları kutladığını söyledi. Av. Ali Acar, “ Bu güzel turnuvayı düzenleyen Adıyaman Gerger Nakışlı Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Kadir Taylan ve Yönetimini tebrik ediyorum. Centilmence mücadele eden tüm takımları kutluyorum. ” dedi.  



Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, kupa takdiminin ardında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Önümüzdeki sezonda Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) olarak Büyük Gerger Turnuvası düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.









 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat