SAİT AYBAK, TRANSFERLERLE TAKIMI GÜÇLENDİRİLECEK

Okunma: 7998
Sultangazi 11 Mayıs 2021 06:26
Videoyu Aç SAİT AYBAK, TRANSFERLERLE TAKIMI GÜÇLENDİRİLECEK
A
a

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, Sosyal medya Facebook sayfasında yaptığı çağrıyla takımını yeni transferlerle güçlendirecek. Önümüzdeki günlerde transfer komitesi kurulmasına karar verecek.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Yönetim Kurulu 2021 - 2022 sezon öncesi takımın genel sorunlarını görüşmek üzere İstanbul ve Adıyaman'da bir dizi görüşme ve toplantı düznleyecek. Takımın genel sorunlarının yanı sıra transfer konularının ele alınacağı toplantılarda yeni sezon için en kısa sürede gerekli girişimlerin tamamlanarak takımın başarılı sporcularıyla yeni sezon için görüşmelere başlanması ve yeni transferlere başlanması için üç yönetim kurulu üyesinden oluşan transfer komitesi kurulması kararlaştırılacak.

Önümüzdeki günlerde İstanbul ve Adıyaman'da bulunan yönetim kurulu üyelerin bir araya gelerek yapacağı toplantı sonrası 2. Lige yükselen Adıyaman 1954 Spor Kulbübü maddi ve manevi durumunu masaya yatıracak. Külüp Başkanı Sait Aybak, bugüne kadar el attığı her işi başarıyla sonuçlandırdı. Gerek ticari yaşamında gerekse sportif yaşamındaki başarısı görülmeye değer nitelikte. Aybak, Adıyaman'ın başarısı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır gözüküyor. 

Sait Aybak Facebook sayfasında şu paylaşımda bulundu. " Evet Yeniden Başlıyoruz, 2. Lig'deki mücadelemizde bizimle birlikte top koşturmak isteyen amatör ve profesyenel futbolcular bizim ile iletişime geçiniz" 

Tel: 0542 800 50 02 
Adıyaman 1954 Spor Kulübü
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat